Asiakkaamme kertovat

Rakastan eläimiä, varsinkin koirat ovat olleet lähellä sydäntä vuosikymmenien ajan. Elämääni on kuulunut kaikenlaisia koiria, pienistä isoihin sekä aggressiivisistä arkoihin!
Olen toiminut kotihoitajana vuosia ja omia koiria ollut myös.
Nykyinen koiramme on lopetusuhalta pelastettu joka on kärsinyt monenlaisista asioista. Pelkotiloja sekä ravinnon puute oli huomattavaa! 
Sain ystävältäni Joululahjaksi 2 erilaista Life Resonance tuotetta koiralleni ( Balance Clip biolähetin sekä Energiaesanssi lemmikille). Nämä auttavat eläimiä ravinnossa sekä energisesti! Näiden tuotteiden käytön jälkeen olen huomannut positiivisia muutoksia koirassani!
Se on paljon pirteämpi, iloisempi ja huomattavasti hyvinvointisempi! Jaan mielelläni tämän kokemuksen muille suomalaisille eläinten ystäville, jotka haluavat heidän lemmikkinsä elävät terveinä, tasapainoisina sekä onnellisina!


Terveisin,
Nikki M.Aho

Olen rakennusmies ja tehnyt vuosien aikoina työtä kovalla alalla Suomessa! Tämä työ tarvitsee voimaa sekä mielen rauhaa!

Tutustuin kuukauden ajan näihin Sveitsiläisiin Life Resonance tuotteisiin! Ensin hankin Stabilointriipuksen ja Lähetin, pian käytön aikana huomasin hyvin positiivista energiaa koko kehossani, tunnen sen kesken työ kiireiden kaikkina aikoina ja työni sujuu hyvin rauhallisesti ja voimakkaasti ja tunnen olevani hyvin tasapainoinen sekä pirteä! Jaksan tehdä pitkää työtä hyvin onnellisena!

Kun olin hyvin tyytyväinen omista tuotteistani niin hankin myös kumppanilleni samat tuotteet. Myös hänen mielestä tuotteet ovat vaikuttaneet hyvin energisesti ja positiivisesti häneen! Olemme hankkineet myös Bio pulser, Drink pulser jotka vaikuttavat meidän talon juomiin sekä ruokiin!

Suosittelen!

Terveisin,
Sahk Jaanus

Olen tavallinen suomalalainen! Pitkän työaktiivisuuden jälkeen olen nyt eläkkeellä. Tykkään edelleen liikkua paljon ja tehdä jatkuvasti jotain. Välillä tunnen energiani ei riitä samoin kun nuoruus aikana! Kuulin Life Resonance tuotteista ystäväni kautta ja vaikka alussa minulle oli vaikeaa uskoa tuotteiden toimivuutta mutta ajattelin kuitenkin kokeilla! Kokeilin Life Resonance Vesi pulseria sekä Lähetintä! Vesi sekä mehut vaikuttavat pehmeämmältä ja nieleminen on huomattavasti miellyttävämpää, huomasin myös ainevaihtunta on nopeampaa kehossani! Energisoiva lähetin myös hyvin selkeästi auttanut minua väsymykseen, kipuun sekä yksinäisyyteen. Tunnen selkeästi energian säteilyä koko kehossani. Olen ajatellut että lähiaikana hankin myös muita tämän valmistajan tuotteita! Omalla hyvällä kokemuksella myös suosittelen myös kaikille muille!

Tervesin,
Leila leppisalo